EP200

1/
    • fitur

      kapasitas Drilling saka 1.200 meter, hotspot kabeh-hydraulic pengeboran ènthèng ing donya;
      2. unik sistem hexagon alur, tliti nuntun dhuwur lan rigidity apik;
      3. sistem hydraulic Highly terpadu, kontrol comfort, stabil lan dipercaya;
      4. Kepyakan hydraulic biasane nduwèni Ana, cepet clamping luwih aman.

    • Wuku

      1。 daya adaptasi: EP ngebur seri ambane ngebur maksimum nganti 800 meter, karo ngebur, sampling, logging lengkap, testing hydrologic lan fungsi liyane。

      2. Portability: Mast modul desain rig entheng, gampang disassembly, Déwan lan jawab. Modul 180KG bobot maksimum, papat operasi.

      3. cepet: dicokot pengeboran gadhah kinerja dhuwur-kacepetan stabil lan efisien. Lancip-walled technique kabel coring, tatanan hard lan Gamelan pinunjul.

    • Specifications Product

      钻探能力 HTW/NTW/BTW
      钻杆长度1。0m
      钻进角度45-90°
      50 / 100 / 200m
      diameteripun Drilling 96/75。7/60mm
      取芯直径 71/56/42mm
      钻机动力 日本久保田涡轮增压柴油发动机 23。5kw / 3000rpm
      顶驱式动力头 最大扭矩/最高转速 400NM / 1300rpm
      给进行程/提升力/给进力 1。27m / 33KN / 24KN (双油缸力加倍)
      外形与重量 机台面积/模块数 2。5m x 2。5m x 3。8m / 4 pcs
      最重模块/总重 176kg / 513kg
    • aplikasi

      Ing ngisor iki digunakake digunakake ing proyèk eksplorasi geologi:

      1, Prospecting geologi;

      2, slotted kanggo ngebur eksplorasi Mineral;

      3, geologi keapesan diselidiki。

    video Products
    More details
    cara

    Enquiry


    Nalika uga ngangap bab

    produk ancillary

    作为轻便快速绿色钻探整体解决方案提供商,我们还为您期望的高品质、高效率、高安全度和卓越的钻探性能提供配套产品

    Aku arep tuku